Welkom bij SpiritStuff.nl

Wie zijn wij?

SpiritStuff biedt een zeer grote hoeveelheid betaalbare, comforting en kwalitatief goede producten op het gebied van spiritualiteit en welbevinden. Naast dat we jou dit graag aanbieden ondersteunt het de Stichting ook financieel in haar activiteiten.

SpiritStuff is dan ook een initiatief van de non-profit organisatie Onbestempeld. Zij organiseert activiteiten op het gebied van spiritualiteit en zelfonderzoek. En zij biedt rust, ruimte en natuur aan voor logeerders en medewerkers op ons ‘landgoed’ in Drenthe.

Contactgegevens

SpiritStuff/Stichting Onbestempeld
Wijsterseweg 147
7934 TE Stuifzand
Tel. 0630516398
info@spiritstuff.nl

Verzending

Levertijd

Wij doen deze webwinkel vol overgave, omdat we zelf ook van deze spullen houden. Maar we doen het naast onze andere activiteiten. Dus een snelle levertijd schiet er in bepaalde periodes wel eens bij in. Meestal is je pakketje binnen 3 tot 5 werkdagen bij je binnen, maar soms wordt het een week. Weet in ieder geval dat we met alle aandacht je bestelling afhandelen. Neem dus contact op per whatsapp (bellen lukt vaak niet) via 0630516398 (Johan) als je met een deadline zit, bijvoorbeeld een verjaardag.

Verzend- en handlingskosten

Bestel je voor meer dan €50? Dan is de verzending via PostNL van je producten gratis.

Tot een orderbedrag van €50 betaal je €4,95 als bijdrage aan de pakketkosten. Onder een orderbedrag van €15 geldt een toeslag van €1,50 (totaal: €6,45), tenzij de producten door je brievenbus passen, zoals de Sieraden, Ansichtkaarten, de Satya en Nag Champa wieroken, de geurzakjes en mala’s.

Voor België en andere landen gelden aangepaste tarieven. Deze tarieven zie je in de winkelmand als je je land hebt ingevuld.

Soms lijkt het duur om een product thuis te laten bezorgen, maar besef dat een autoritje vaak net zoveel kost!

Verpakkingsmateriaal

We maken zoveel mogelijk gebruik van gerecyclede verpakkingsmateriaal, zoals winkeldozen en groothandelsdozen en bewaarde verpakkingen van andere zendingen.

Kadoverzending aan een dierbare

Wil je een zending naar een ander laten bezorgen geef dat dan even aan bij je bestelling in het opmerkingvak, met een eventuele cadeautekst. We zorgen dan dat de zending er picobello uitziet!

Betaling

Je kunt veilig betalen via Ideal, Paypal, Girobank, Mistercash/Bancontact en Sofortbanking.

Retour

Is het product of zijn de producten niet in orde aangekomen, of heb je anderszins twijfel laat het ons dan weten. Binnen 7 dagen kun je het product of de producten die je hebt besteld in ongebruikte staat terugsturen. Je krijgt dan het aankoopbedrag na ontvangst binnen 14 dagen terug. Zie verder onze Algemene Voorwaarden.

Het retouradres is:

SpiritStuff
Wijsterseweg 147
7934 TE Stuifzand

Privacy

Wij voldoen uiteraard aan de wettelijke vereisten ten aanzien van je privacy. Bekijk hier onze volledige privacyverklaring.

Vragen?

Gebruik onderstaand formulier of stuur een whatsapp of SMS naar Johan op 0630516398.

SpiritStuff.nl is een initiatief van de Stichting Onbestempeld, Wijsterseweg 147, 7934 TE Stuifzand
KVK 63890801. IBAN NL49SNSB0925227471 

OPHEFFINGSUITVERKOOP! De laatste spulletjes met met flinke KORTING - GRATIS Verzending vanaf €20 - Zolang de voorraad strekt! Sluiten

preloader