Sale!

Wierook Tibetaans OM Spiritual Healing – ±35 g

logo_phoenix_import_mani_bhadra | Spiritstuff.nl

Gevuld met 30 stuks 100% natuurlijke wierookstaafjes van slechts 3 mm dikte. De staafjes branden 45 minuten – puur genieten!

 4,75  3,16

Uitverkocht

Tibetaanse OM wierook Spiritual Healing – in luxe brokaat koker
Gevuld met 30 stuks 100% natuurlijke wierookstaafjes van slechts 3 mm dikte. De staafjes branden 45 minuten – puur genieten!

De Tibetaanse OM wieroken zijn geproduceerd volgens de principes die zijn neergeschreven in de Tantrische tekst Kavavira. Deze tekst beschrijft de werking van medische planten en hun invloed op gezondheid en welzijn van mensen en hun woon- en leefomgeving. Dit is de best verkrijgbare handgemaakte, 100% natuurlijke Tibetaanse wierooklijn. De wierook wordt gebruikt vanwege het belang voor een goede gezondheid, het geluk en de gemoedsrust van de mens. Volgens de Tibetaanse boeddhistische Tantra geschriften hebben de wieroken een zuiverende en stress verminderende werking en elimineren ze onbehaaglijke energieën die soms nadrukkelijk aanwezig kunnen zijn in de leef- en werkomgeving.

De ingrediënten van de Tibetaanse Om wieroken komen van ‘heilige’ kruiden en planten, overeenkomstig de boeddhistische leer. Er wordt met respect voor de natuur geoogst, en de planten worden op traditionele wijze gedroogd en verwerkt.

Deze wieroken zijn aanbevolen bij yogabeoefening, meditatie en ontspanning, offeren en zuiveringsrituelen.

Samenstelling: Juniper, Spikenard, Bezor, Kud, Cardamon, Saffron e.a.

Aantal: 30 sticks.

Brandduur: 1 wierookstaafje: ± 45 minuten.

Maat: 20 cm lang en slechts 3 mm dik.

Geproduceerd door Tibetanen in Nepal.

Extra informatie

Kenmerken

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wierook Tibetaans OM Spiritual Healing – ±35 g” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *