Geschikte leeftijdscategorieën en gebruiksmogelijkheden van de Berg Buddy

Berg buddy

Elke skelter van Berg buddy is gemaakt voor een eigen omgeving: denk aan spelen op de boerderij of racen door de straten. Met ontzettend veel om uit te kiezen kan je wel wat Berg buddy skelter tips gebruiken. Een aantal handige tips als je besluit een skelter van Berg buddy aan te schaffen.

 

Leeftijdscategorie: 10 tot en met 30 maanden

Voor de kleinste kinderen is er de Berg buddy Go2. Dit is een stoere skelter en draagt bij aan de ontwikkeling van je kind. Op een skelter leert een kind namelijk veel sneller trappen en steppen, oftewel twee in een. Wil je dat je kind gaat steppen, dan houdt je de trappers ingeklapt. Wil je dat je kind gaat trappen, dan klap je de trappers uit. Je hoeft je overigens geen zorgen te maken dat je kind valt met de Berg buddy Go2, want de skelter staat stevig met vier wielen.

 

Leeftijdscategorie: 2 tot en met 5 jaar

Met de skelter van deze leeftijdscategorie doet je kind zijn eerste trapervaring op. De Berg Buzzy skelter is te verkrijgen in allerlei leuke modellen. Dan kun je bijvoorbeeld denken aan de stoere gele Berg Buzzy of de Berg Buzzy Racing. Ook is de Berg Buddy 2-in-1 te koop. Deze speciale skelter krijg je met een verstelbare duwstang. Je kunt dan heel makkelijk een stukje lopen met je kind.

 

Leeftijdscategorie: 3 tot 8 jaar

De Berg Buddy skelter is net even wat groter dan de Berg Buzzy skelters en zijn te gebruiken voor kinderen vanaf 3 jaar tot ongeveer 8 jaar. De uitvoeringen van deze Berg Buddy skelters zijn er in verschillende kleuren en modellen, zodat je altijd wel een geschikte skelter kunt vinden voor je kind.

 

Leeftijdscategorie: 4 tot 12 jaar

De Berg Rally is ideaal voor kinderen vanaf 4 jaar tot ongeveer 12 jaar. Het is een hele lichte skelter en je kunt er heel mooi mee toeren over bochtige paden in het park of door de wijk. Deze speciale Berg Buddy skelter groeit met je kind mee, want het beschikt over een verstelbaar stoeltje. Zo kun je ook nog eens redelijk wat geld besparen en kun je jarenlang je kind laten genieten van deze Berg Buddy skelter. Is je kind eenmaal wijzer en groter, kies dan voor de Berg Buddy met een BFR systeem.