“Waarom een printer huren de beste optie kan zijn voor jouw bedrijf”

Printer huren

Als jij of je bedrijf een printer nodig heeft, maar je niet van plan bent om er eentje te gaan kopen, kun je er altijd eentje huren! Een printer huren is namelijk de ideale oplossing voor wanneer je tijdelijk of maar af en toe een printer gebruikt. Wat je behoeften ook zijn, er zal ongetwijfeld een printer zijn die aan jouw eisen kan voldoen. Lees hier waar je printers allemaal voor kan gebruiken, en wat de voordelen zijn van een printer huren!

Waar gebruik je ze voor

Een printer kan handig zijn om in de buurt te hebben vanwege verschillende redenen. Of het nou is om een document voor je bedrijf uit te printen, of een heel reglement hebt geschreven. Met een printer heb je toegang tot fysieke documenten. Dit kan handig zijn wanneer je notities nodig hebt of informatie wilt delen. Printers kunnen veel meer dan documenten afdrukken. Ze hebben veel meer functies, afhankelijk van welke printer je hebt. Functies kunnen zijn: scannen, kopiëren, faxen, dubbelzijdig afdrukken, kleur- en zwartwit afdrukken, afbeeldingen afdrukken en zelfs 3D prints! Dit verschilt dus per printer, en welke printer je neemt hangt af van je behoeften. Als je geen behoefte hebt aan 3D print mogelijkheden, is het onnodig om een printer te huren met deze functie. Hoe meer functies, hoe hoger de huurprijs. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een printer met een hoge afdruksnelheid, hier kies je bijvoorbeeld voor als je vaak en veel afdrukken nodig hebt. Hetzelfde geldt voor een printer met papierlades. Ook hier zijn verschillende mogelijkheden voor. Als je een printer zoekt die op verschillende maten papier moet kunnen afdrukken, heb je ook meerdere papierladen nodig. Afhankelijk van wat je print behoeften zijn, kun je dus op zoek gaan naar welke printer bij jou past. 

Voordelen van een printer huren

Je hoeft geen printer te kopen om gebruik te kunnen maken van alle voordelen, een printer huren is mogelijk! Een printer huren is dé oplossing wanneer je geen grote investering wilt maken. Bij het huren van een printer sluit je een huurovereenkomst waarbij je maandelijks het afgesproken bedrag betaalt. Bij het huurcontract komen vaak extra voorwaarden kijken. Dit zijn de onderhoudskosten, de reparaties en technische ondersteuning. Bij de meeste huurcontracten zit dit inbegrepen. Zo hoef je je geen zorgen te maken over extra uitgaven voor onderhoud, of het vinden van een erkende monteur! Een printer huren geeft je dus wat meer flexibiliteit, niet alleen financieel maar ook met de keuze voor een printertype. Upgraden en downgraden behoort tot de mogelijkheid, wat betekent dat als je printbehoeften groter worden, je ervoor kan kiezen om het abonnement aan te passen met een andere printer. Wanneer de gehuurde printer kapot gaat, is het mogelijk om er vrij snel een andere voor terug te krijgen. Dit komt door de contractvoorwaarden. Zo zal je bedrijf dus minimale hinder ondervinden wanneer er iets aan de hand is met de printer.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *